Persoonlijk

Even voorstellen: Nieuwe Tantilly blogger!

Mijn naam is Hilde en vanaf nu zorg ik dagelijks voor een leuke Tantilly blog! Chantal en mij leek het leuk om samen iets te doen. Nou, daar hoefden we niet lang over na te denken! Van het één kwam het ander en nu ben ik hier om jullie dagelijks te voorzien van blogs met inspiratie, nieuwe items, spotlight artikelen, fans in de spotlight en nog veel meer!

Wie ben ik?

Misschien dat sommige dames mij weleens eerder voorbij hebben zien komen op Facebook groepen over vrolijke jurkjes. Dat kan! In het verleden heb ik ook als blogger voor een ander merk vrolijke jurkjes geblogd, maar dat is inmiddels alweer even geleden. Ik ben iemand die erg houdt van persoonlijk en gezellig contact en met grote bedrijven (of bedrijven die steeds groter worden) kan dat contact minder persoonlijk worden. Dan merk ik dat de liefde voor een merk toch afneemt. Bij Tantilly is dat anders. Tantilly is heel persoonlijk heb ik al gemerkt. En de klik met Chantal is er, dus dat gaf voor mij de doorslag 😉

Maar ik ben dus Hilde, getrouwd met Andries en moeder van Amy (bijna 16), Fenna (bijna 15) en Thomas van 9. Ik ben zelf inmiddels 41 jaar alweer. Sinds begin september ben ik parttime werkzaam bij boekenwinkel Paagman. Ook een droom die uitkomt want ik ben een echte boekenwurm en een baan met boeken is mij dan ook op het lijf geschreven. Wij wonen sinds mei in Nootdorp en hebben het hier erg naar ons zin. Ok, iets dichterbij Deventer wonen was natuurlijk ook leuk geweest, haha.

Met mijn blog hillybillybeauty ben ik dagelijks ook wel even zoet. Deze blog heb ik al flink wat jaartjes en is iets geworden waar ik trots op ben. Ik vind het heerlijk om leuke blogs te schrijven en het voelt ook echt als een ontspanning als ik er aan werk. Dus blogger voor Tantilly worden was ook een lot uit de loterij!

Ik ben inmiddels in het bezit van 2 gave tops en een overslagjurkje van omkeerbare stof (wat zijn die leuk hè?!). Deze items waren mijn eerste kennismaking met Tantilly en hebben mij meteen verliefd op het merk laten worden. Na het dragen van deze items heb ik de shop al regelmatig afgestruind en een flinke wishlist is daar het resultaat van.

Dit rokje moet ik bijvoorbeeld echt hebben!

Wat kunnen jullie verwachten?

De bedoeling is dat ik jullie dagelijks zal blij maken met een mooie Tantilly blog. Natuurlijk is het de bedoeling dat ik die ook zal delen op diverse Social Media kanalen en stiekem hoop ik dat jullie de blogs ook willen delen. We willen natuurlijk dat Tantilly nog meer leuke fans erbij krijgt om de mooie kleding te showen in het straatbeeld.

Om dagelijks leuke en gezellige blogs online te zetten zou ik het ook leuk vinden om de échte Tantilly fans in het zonnetje te zetten! Dus lijkt het je leuk om eens op de blog voorbij te komen in één van onderstaande rubrieken (of allemaal, mag ook!), stuur mij dan een mailtje; hildestolk@hotmail.com

 • Tantilly fans! – kom op de blog met foto’s van jezelf en antwoorden op de vragen die ik je stuur
 • Mijn favoriete Tantilly kledingstuk! – kom op de blog met foto’s van jezelf in je favoriete Tantilly kledingstuk en vertel erover
 • Mijn Tantilly collectie! – Een kijkje in je kast! Stuur mij foto’s van al je Tantilly kleding en vertel hoe jouw liefde voor het merk is begonnen etc

(ik zal je mail beantwoorden met wat tips qua tekst om bij de foto’s te leveren)

Ik heb ontzettend veel zin in dit mooie nieuwe avontuur en hoop op heel veel leuke mailtjes van fans die de liefde voor Tantilly willen delen op Social Media.

Liefs Hilde

3 Reacties

 1. Superleuk Hilde!! Gefeliciteerd met deze fijne samenwerking. Tantilly is echt een merk dat bij jou past!

 2. Mariëlle zegt:

  Hoi Hilde!

  Welkom in de kleurrijke wereld die Tantilly heet! Zo leuk dat ik je misschien wel aangestoken heb 😉
  Ik kijk uit naar jouw leuke blogposts in ieder geval.
  Liefs,
  Mariëlle

 3. Brigitte zegt:

  Ha Hilde,

  Wat een kleurrijke binnenkomer. Ik kijk uit naar jouw volgende blogs over Tantilly .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *