Tantilly Fans

In love with de Zamora dress! Blog door Brigitte

Toen ik de Zamora dress voor het eerst zag, waande ik mij gelijk in Spaanse sferen. Frivool, zwierig en supervrouwelijk. Een jurk die je doet denken aan zwoele zomeravonden op het strand, of flaneren op de boulevard of gewoon heerlijk in je eigen tuin, liggend met een glaasje bubbels.

Tantilly Zamora Dress

Het is niet zo gek dat deze gedachten in mijn hoofd dwarrelen, want Zamora is een stad in Spanje. Het ligt vlak tegen de Portugese grens aan, dus ja: hoeveel van dit gegeven kun je in een jurk stoppen! Mocht je zelf een Zamora dress hebben, dan zou het toch geweldig zijn om in deze jurk, door de gezellige straatjes te wandelen, want zo te zien is dit een leuke stad met een  authentieke kern en terrassen. Zamora zelf staat bekend om de Romaanse kunst (1000- 1150) en eerlijk gezegd  vind ik de jurk daar perfect tussen passen als draagbaar kunststuk.

De jurk is gemaakt van een zijdemix. Ideaal voor warme dagen, maar ook zeker voor ons Nederlands weer, die bij tijd en wijlen zeer onbestendig kan zijn.
Je kunt op eenzame hoogte leven door er een vrouwelijke touch aan te geven door hakken te dragen, maar ben je meer down to earth, dan zijn ook slippertjes geweldig onder deze jurk!  Heb je zin in een stoere look? Pak een spijkerjasje en zie wat dit doet in de combi met deze jurk.
Je kunt oneindig veel combinaties maken, die jij fijn vindt.

De jurk is aan de voorkant korter dan aan de achterkant, dat geeft een leuk en verrassend effect. Het koortje vind ik zelf een eye-cather. Je kunt ze nu ook los bestellen om bijvoorbeeld in je haar te doen of als ceintuur bij een andere outfit.
De mouwen zijn driekwart. Ik draag zelf een topje onder de jurk, maar ik zie ook dames die dit niet doen. Het is maar wat jij prettig vindt.
Ze is verkrijgbaar in 5 printjes. Ik heb gekozen voor de groene bloemen, omdat ik de combi met dat geel en oranje zo fleurig vind.

Ze kost normaal 84,99, maar deze week kun je haar bemachtigen met maar liefst 20 euro korting!! Hiervoor  gebruik je de kortingscode ZAMORA
Dus wil jij ook een nieuwe kleurrijke vriendin erbij? Ga naar de webshop en zorg dat jullie samen een match made in heaven worden of beter gezegd : een match met Zamora. Ze verdient het.

Lieve groetjes Brigitte x

4 Reacties

 1. Clasien zegt:

  Wat een waanzinnige blog!!!
  Superleuk geschreven en wat een prachtige jurk!!!! ?

  1. Brigitte zegt:

   Ik word er verlegen van Clasien. Dank je wel x

 2. Zo leuk geschreven en ik herken de jurk er helemaal in. Super! ?

  1. Brigitte zegt:

   Wat ontzettend fijn en lief om dit te lezen Gea ! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *