Kleding

In love with Tantilly Peggy winter jurk- retro ruiten liefde

Tantilly Peggy

Tantilly Peggy

Op dit jurkje werd ik meteen tot over mijn oren verliefd. Een prachtige pasvorm, heerlijk stofje en een printje waar ik hoteldebotel van ben. De nieuwe Tantilly Peggy dress. Absoluut een aanwinst in mijn kledingkast en al veel complimentjes over gekregen tijdens het dragen. Heb jij ook zo’n jurkje waar je meteen verliefd op werd?

Peggy winter jurk- retro ruiten liefde

Tantilly Peggy

Dit leuke jurkje heeft een ronde, iets hogere halslijn wat fijn comfortabel voor de winter is, met een effen band in de halslijn, en om de taille. 

Deze effen band creeert een retro look, en heeft op de taille ook twee gave knopen als details.

Doordat de halslijn wat hoger valt, kun je er in het koude seizoen ook makkelijk een t-shirt onder dragen.

Vanaf de taille loopt dit model in een a-lijn, waardoor dit model losser over het buik- en heupgedeelte valt.

Een erg fijn model jurk ls je het niet fijn vind als je jurkje strak op het buikgedeelte zit. 😉

Een leuk detail is dat de jurk mooie zakken aan de zijkant heeft, die dit model een sportief uiterlijk geven. 

Een hele mooie, tijdloze jurk die ook nog eens heerlijk zit.

Tantilly Peggy

Het stofje van dit jurkje is zo heerlijk zacht en comfortabel dat het nergens trekt of te strak zit. Ik draag hier een maat L en deze zit perfect. Het jurkje valt dus mooi op maat. Ook vind ik het perfect bij mijn buikzone. Ik heb best een buik mogen jullie weten, maar dat is in dit jurkje amper te zien. Daardoor voel ik mij zekerder in de jurk en dat straal je dan ook automatisch uit.

Met deze look ben ik voor een vrouwelijke variant gegaan, met mijn laarzen. Je kan dit jurkje ook heel leuk met sneakers combineren voor een stoerdere look. Met deze print is dat allemaal mogelijk!

De zakjes vind ik ook nog eens een extra leuk detail. Tijdens mijn werk ideaal om even een lippenbalsem in te verstoppen (je krijgt erg droge lippen met het dragen van mondkapjes heb ik al gemerkt..haha)

Tantilly Peggy

Ook verliefd op dit jurkje? Hij is nog te bestellen bij Tantilly voor €74,99. Maar wacht niet te lang, het is een tijdelijk jurkje en voor je het weet grijp je mis!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *