Kleding Persoonlijk Tantilly Fans

Leggings in alle kleuren van de regenboog ❤️ Tantilly

De meesten van jullie weten inmiddels wel dat ik een enorme legging fan ben. Een van mijn eerste blogs ging zelfs daarover. Ik hou van leggings met leuke printjes, maar ik draag ook wel eens een effen legging. Maaaaaaar dan natuurlijk in een toffe kleur! Weet jij nou niet waar je moet zijn voor die leuke kleurrijke leggings?? Nou echt bij Tantilly zit je dan helemaal goed! Op dit moment hebben ze 19! Ja echt 19 kleuren leggings, letterlijk echt alle kleuren van de regenboog… én meer!

En zo tof dat ik jullie een paar kleuren mag laten zien. Ik heb 7 leggings die ik jullie laat zien en echt bizar, bij een Tantilly jurk had ik gewoon een match met 6 leggings! Zo kun je dus onwijs veel combineren. Dit heb ik in mijn vorige blog ook al laten zien over de dubbelzijde Poppy rokjes. Zo nu ook laat ik de leggings met zo’n toffe jurk zien: de dubbelzijde overslag jurk!

De leggings zijn gemaakt van zachte viscose. Dit zorgt ervoor dat het heel fijn draagt.

De leggings zijn er is 3 maten: s-m, l-2xl en 3xl-5xl. Er zit echt veel rek in de leggings. Ik draag met mijn maat 44 maat s-m. De afmetingen kun je vinden op de website van Tantilly. Dit is ideaal; de leggings zijn niet stretchend opgemeten, maar ook stretchend. En dit maakt nogal een verschil, want als je de legging alleen niet stretchend opmeet denk je echt dat je er nooit in gaat passen.

Ik hou niet van strak en niet van randjes. Deze leggings hebben een mooie brede band en vallen hoog, zodat je hem eventueel lekker over je buikje kunt dragen.

Ik ben 1.81 en ik loop er regelmatig tegenaan dat leggings te kort voor mij zijn, maar op de foto’s kun je ook goed zien dat dit absoluut niet zo is en dus zijn de leggings ook geschikt voor lange benen.

De leggings passen super goed in de collectie van Tantilly, bij elk jurk of rokje zijn minstens 2 leggings geschikt, maar soms dus ook wel 6. De keuze is reuze en oegh… dat is dan wel eens lastig kiezen he!

Dan heb je misschien iets aan deze tip: de leggings kosten 24,99 per stuk, maar koop je er 3 tegelijk, dan krijg je 10 euro korting. En ook heeft Tantilly een combi korting met als je bijvoorbeeld een jurk koopt, dus zeker de moeite waard om iets samen te kopen.

En als je al eens iets bij Tantilly besteld heb dan weet je dat je ook altijd een kleinigheidje bij je bestelling krijgt, ook daar ga ik nog een blog over schrijven. Ik word zo blij van die vrolijkheid en al die kleuren. Vind je het leuk om het verhaal achter Tantilly (nog) eens te lezen? Dat kan bij deze link! Heel graag tot de volgende Tantilly blog.

Veel liefs van Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *