Kleding

Lekker retro in het Lilou shirt – red retro fun

Lilou shirt - red retro fun

Lilou shirt - red retro fun

Een tijdje geleden kreeg ik met de post dit gave Lilou shirt binnen, lekker retro en in een stofje die lekker zacht en comfortabel zit. Vandaag was mijn vrije dag, en dan wil ik graag makkelijk zittende kleding, maar wel kleding waar ik blij van word. Dus geen joggingpakken of huispakken, maar wel een beetje vrouwelijk. Nou is dat met de broeken van Tantilly al opgelost, want die zitten zalig! Dus mijn outfit vandaag, de Tantilly broek en een heerlijk retro Lilou shirtje!

Lilou shirt – red retro fun

 

Lilou shirt - red retro fun

Deze geweldige bloesjes zijn al jaren bestsellers!

De Lilou-top heeft een heel leuk model en is gemaakt van heerlijk zacht, rekbaar katoen deze keer. Net een iets ander materiaal als het viscose, en ze vallen erg mooi.

De mooie knoopjes zijn met veel liefde uitgezocht door Tantilly. 

Het bloesje heeft een zodanige lengte dat het ook makkelijk in de broek gedragen kan worden. De mouwlengte hebben we voor het najaar iets korter gemaakt, namelijk 7/8.
Tip 1:
Je kunt ervoor kiezen om het bloesje ‘precies passend’ te dragen maar het staat ook heel leuk als je het een beetje oversized draagt (kies dan een maatje groter dan dat je normaal zou doen.
Ik vind dit printje echt zo leuk. Een retro bloemetje waar je vrolijk van wordt.
Dit shirtje kan ik van het najaar ook heel fijn dragen onder een net colbertje/jasje, dus ook voor netjes is dit een perfect shirt.

Tantilly broek

Dat ik fan van de broeken van Tantilly ben heb ik al eens geschreven. Ik heb de zwarte en donkerblauwe inmiddels in mijn bezit en er is een zwarte voor Amy (mijn dochter van 16) onderweg. Zij moet bij haar werk ook een nette broek aan en vond de broek van Tantilly heerlijk zitten. Dus voordat ik mijne dadelijk kwijt ben en in haar kast zie liggen, heb ik er maar één voor haar besteld. Je kan ze Tantilly maar beter met de paplepel ingeven.

Lilou shirt - red retro fun

En nu komen er voor het najaar nieuwe Tantilly broeken! Hetzelfde model, maar met een iets dikker stofje én met printjes!! Ik heb al een paar voorbij zien komen en ik ben op slag verliefd geworden. Hoe gaaf zijn deze broeken?!!!

Tantilly broek

Volgende week in de webshop van Tantilly!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *