Shop the Look

Shop the Look: warm winter vest -Noa nova – okergeel- gemaakt door Tantilly

Tantilly vest

Tantilly vest

Deze Shop the Look is echt mijn favoriet!! Een prachtige herfstlook die meteen helemaal compleet is, én lekker warm!! Natuurlijk kan je deze look weer met een leuke korting aanschaffen. En dat is natuurlijk fijn. Want een korting is altijd mooi meegenomen. Wil je (een deel van) deze look aanschaffen? Lees dan verder wat voor heerlijke kortingen er op deze set zijn.

warm winter vest -Noa nova – okergeel- gemaakt door Tantilly

De vesten van Tantilly zijn een groot succes. Ze zijn van heerlijk materiaal, mooie lengte en ideaal voor de koudere maanden. De reacties op Facebook van mensen die het vest al hebben zijn lovend. Absoluut een topper om in huis te hebben dus!

Deze set heeft naast het vest ook een mooie wrap top, een omkeerbare rok en een legging. Alles mooi op elkaar afgestemd qua kleuren en daardoor een complete look.

Het omkeerbare rokje heeft natuurlijk ook nog een mooie andere kant:

tantilly omkeerbaar

Een mooie blauwe kant met een soort golfjes erin. De top en het vest kunnen hier dus ook prima mee gecombineerd worden. Een heerlijke retro look waar ik zelf meteen enthousiast van werd!

De aanbieding!

Natuurlijk ben je benieuwd wat voor voordelen het heeft om de complete set, of een deel van de set, aan te schaffen. Ik zal het voor je uitrekenen 😉

Normale prijs:

Vest €74,99

Rok €59,99

Wrap top €44,99

Legging €24,99

Wanneer je deze set dus normaal zou kopen kom je op een totaalbedrag van €204,95. Maar bij Tantilly houden ze van voordeel, dus is er een Shop the Look prijs van €179,99!

Je kan er ook voor kiezen om alleen het vest en de wrap top te nemen, dan krijg je ook korting en betaal je €114,99 (ipv €119,98). Ook kan je ervoor kiezen de hele look te nemen behalve de legging (al kan ik je die absoluut aanraden ;-)). Dan is de set €164,99 (ipv €179,97)

Ik was meteen verliefd op deze set en denk dat er veel dames met mij zijn. Dus twijfelde je al of je deze set wilde hebben? Profiteer dan van de Shop the Look actie!

Enjoy!

Liefs Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *