Kleding,  Mijn Tantilly kledingkast,  Tantilly Fans

Cathalijne blogt: Zo’n wraptop is top!

Vandaag is superfan van Tantilly Cathalijne Karels voor jullie in de pen geklommen! Ze blogt over het misschien wel meest gewilde basisitem van Tantilly: de wraprop. Veel plezier met haar blog!

De wraptop is na mijn mening een basis item die niet in je kast kan ontbreken. De wraptop is er in verschillende kleuren en het is  een super fijn basis shirt wat heel makkelijk te combineren is. In deze blog laat ik jullie verschillende foto’s zien hoe je de wraptop kan combineren.

Op deze foto zie je hoe dezelfde wraptop een heel ander effect geeft. Zelf vind ik het mooier staan als de wraptop in de rok gedragen wordt, zoals op de linker foto. Je creeërt dan meer taille. Onze vrouwelijke vormen komen mooier uit en dat willen wij dames natuurlijk… haha! Op de andere foto draag ik dezelfde wraptop op een Poppyrokje. Ik vind deze combinatie prima voor een dagje op het werk.. (ligt er wel aan wat voor werk je doet, natuurlijk).

Hier draag ik de wraptop op een Made in Holland broek. Ik vind deze kleur echt een lente gevoel geven. De warme kleur is goed te combineren.

Weer een hele andere look creëer je met dezelfde wraptop op een Ultieme broek. Ook deze combi met de sjaal op de broek en wraptop is dadelijk heerlijk om te dragen als het wat warmer wordt.

Van dichtbij zie je hier het detail, wat aan de zijkant van de wraptop is gemaakt. Hierdoor wordt een buikje gecamoufleerd wat wij dames natuurlijk ook weer kunnen waarderen. Ook kun je goed hier zien dat de v hals wat onder de borst gedragen kan worden waardoor ook weer je vrouwelijke vormen tot zijn recht komen. En een hemdje onder de wraptop geeft een leuk detail.

Een zwarte wraptop is echt een must have. Je kunt deze top op zoveel items combineren. Hier op een zwarte ultieme broek en een amyvest/dress maakt het een wat chiquer geheel. Natuurlijk op een knal kleur rok of op een spijkerbroek is deze zwarte wraptop een tof item, laarsje eronder of een leuke sneaker, helemaal top.

Even lekker knallen met de kleur wraptop. Zoals je ziet zijn er heel veel toffe kleuren en voor iedereen zit er wel een kleur tussen. Je kunt ze combineren en stylen hoe je zelf wilt.

De wraptop is gemaakt van 95% kantoen en 5% lycra. Hierdoor draagt ze heel fijn doordat er wat rek in de stof zit.

Hier nog even een wat rustig combinatie die je goed elke dag van de week kunt dragen. De wraptop is er in vele kleuren met een driekwart mouw en een lange mouw. Dus prima te dragen in elk jaargetijde. Er komen weer een aantal nieuwe kleuren binnen bij Tantilly. Hou de webshop en de socials van Tantilly goed in de gaten om je nieuwe wraptop te bemachtigen.

Liefs Cathalijne

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *