Kleding Shop the Look

Vier de zomer met een Isabella jurk!

Daar ben ik weer! Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Zomer en Tantilly gaan natuurlijk fantastisch samen. Toch wil ik vandaag eens een jurkje in het zonnetje zetten wat in mijn ogen nog niet de aandacht heeft gehad die het verdient. Stiekem is dit wel één van mijn favorieten aan het worden… Ik heb het over de Isabella jurk! Een ultiem zomerjurkje. En blijf vooral even hangen, op het einde heb ik nog een héle mooie aanbieding voor je waar ik zéker gebruik van zou maken als ik jou was.

Tantilly staat natuurlijk bekend om z’n mooie retro motiefjes, boho kleding maar ook omdat ze een enorme collectie katoenen kleding hebben. En daar kunnen we nu een prachtig item aan toevoegen, de Isabella jurken. Een ideaal zomerjurkje waar je alle kanten mee op kan. Ze is er momenteel in vier prints. Ik ga jou er drie van laten zien!

Dit is haar dan! Het is een ontzettend licht katoenen jurkje. De oplettende kijker heeft haar misschien al weleens voorbij zien komen. De jurk is al door verschillende modellen gedragen tijdens een shoot. Maar ik had hem zelf nog niet voor een foto aangehad, wel tijdens de fandag. Daar kom ik zo wel even op terug. Ik draag hier een maat 2XL, mijn eigen maat. Ik vind dat de jurk echt naadloos aansluit bij mijn rug, heupen en vanaf daar mooi uitloopt naar beneden. De lengte is ook super, zo’n mooie midi lengte. Dat is op dit moment helemaal in. En ja, de jurk is van katoen dus de stof ademt de hele dag door. Zelfs op een super warme dag is het stofje zo lekker luchtig, dat het bijna aanvoelt als een tweede huid!

De jurk heeft trouwens een ontzettend leuk speels detail, kijk maar:


Een super leuk striklintje op de arm, dat is toch helemaal geweldig?  Ik hou van dit soort details.

Tijd om door te gaan naar het volgende printje! Ben je er klaar voor? Komt ‘ie!

Ik hoor je denken… “Dat is toch geen Isabella jurk?” Jawel! Een super leuk detail aan deze jurk, is dat in het midden van boven tot onder de jurk sluit met een rij knopen. Maar als je nu die knopen allemaal open doet, kun je de jurk ook heel goed als vest gebruiken! Vergelijk het maar een beetje met de Triple G jurken van Tantilly. Daar werkt dit ook heel goed bij. Eronder draag ik een mooie donkergroene Nova broek. Maar natuurlijk kun je er bijvoorbeeld ook lekker stoer een spijkerbroek onder dragen.

Maar er is meer. Zoals ik jullie net al vertelde, heb ik op de fandag twee maanden geleden al eens een Isabella jurk aangehad. Ik was eigenlijk al meteen verliefd op de print, maar ik vond het toen nog net te fris om een wat dunner jurkje aan te schaffen. En zoals dat dan wel vaker gaat, bleef dit jurkje een beetje spoken door mijn hoofd (dat herkennen jullie vast wel…).

Toen ik deze blog aan het voorbereiden was en ik de spullen uitpakte, sloeg mijn hart even op hol, toen deze jurk uit de tas kwam. Daar was ze! Ik trok haar aan, zette haar op de foto en toen… Toen was de liefde helemaal daar. Inmiddels heb ik besloten dit exemplaar te houden, en ik ben er zo blij mee! Nou, komt ‘ ie:

De lengte, het luchtige materiaal, de strikjes, de mooie knoopjes… En natuurlijk de print! Alles klopt voor mij aan deze jurk. Ik vind hem echt fantastisch. En ze sluit zo mooi aan! Dat zie je hier:

KORTING!

Speciaal voor jullie, lezers van mijn blog, mag ik een hele toffe korting aanbieden! Mocht je nou net zo enthousiast zijn geworden als ik van deze té mooie Isabella jurken, dan is het super slim om de code ISABELLA bij het afrekenen te gebruiken, die zorgt namelijk voor 15 euro korting. Ja, je leest het goed, 15 euro korting! De prijs van deze jurk is normaal 84,99. Maar met de korting eraf dus nog maar 69,99. Dat is een groot verschil! Waar wacht je dus nog op?

Vul de code in bij het afrekenen van je winkelmandje op de site, en de korting gaat er vanzelf af. Kom je er niet uit? Stuur dan even een PB naar Tantilly via Facebook.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren, ik wens je heel veel shop en draagplezier. Tot snel!

Liefs, Hilde

Foto’s: Jan Willem Gijsbers

 

3 Reacties

  1. Marike zegt:

    Wat heb je de Isabella jurk goed omschreven Hilde! Dat is superfijn voor twijfelaars als ik en ik denk dat ik haar ook maar snel eens moet passen!

  2. Gea Oosterveld zegt:

    Wat weer een ontzettende leuke blog Hilde en ik ben helemaal enthousiast geworden over deze jurk. Heb m zelf nog nooit aan gehad dus misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen. Bedankt! ?

  3. Tadaaaa super gave blog over een toffe jurk, staat je super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *